JUNY 30, 2017/ FASHION

FASHION RED STRIPES IN MYKONOS

Piece of clothing that you can wear all summer long. This is a two piece from SheIn.com is something that you can literally spend your entire summer. It is perfect for summer days. You can wear it while strolling around town, for the beach, for relaxation at home or at a hotel at the destination you decided to go this summer.

A piece of clothing perfect from both day and night walks. Or like in my case an early morning stroll through the streets of Mykonos. SheIn never fails with all their clothing, you can check their whole collection here, and find out what the trendsetter want.

For me blue and white stripes are out, red and white is my newest obsession. Fits perfectly with the white Mykonos scenery, where I am currently on vacation. So, expect a new travel guide from Mykonos very soon. The island famous for it’s mesmerizing beaches, windmills, and party’s till dawn.


Модно парче кое можете да го носите цело лето. Ова е фустанот од Shein.com во кој можете да го поминете целото лето. Модел кој е совршен за летните денови. Во него можете да го поминете цел ден-носете го фустанот за прошетка низ град, за на плажа , за одмор дома или за во хотел на некоја дестинација каде што одмарате летово.

Модел кој дневните излегувања ги претвора во вечерни прошетки, а создаден е и за утрата кои почнуваат во релаксирачка тишина како мојата на Миконос во едно летно утро. На овој сајт можете да го нарачате овој модел, но и да ја разгледате целата колекција на летни романтични модели за кои лудуваат трендсетерките.

За мене бело сините линии морски линии на гардеробата се одамна аут, црвено белите се дезенот кој ме фасцинира. И толку убаво прилега во белината на Миконос каде го минувам својот одмор. И од каде очекувајте уште еден блог пост за островот познат по воодушевувачките плажи, по ветерниците и по забавите до зори.

Two piece: Shein here

Shoes: Kenzo here

Hat: Asos here (similar)

Sunglasses: Ray Ban here