Fashion

Timeless Denim Jacket

May 6, 2018

The denim jacket has come a long way since the one your mother got you when you were still in middle school, and if you know how to wear it right, it will probably be the only jacket you need for this spring.

It is definitely a spring wardrobe essential for me. You can wear it with literally anything. Perfect for the spring weather, it will keep you warm without suffocating you and will make your outfit look effortlessly without even trying. You can pair it up with your favorite dress, black jeans, and yes, you can wear it with denim jeans.

The weather in London in the past few days has been incredibly nice, finally enjoying some proper spring weather. So for a Sunday lunch stroll I decided to wear my new oversized denim jacket from Shein. Since the weather is so warm I decided to wear it with a simple short sleeved stripped t-shirt and a vinyl skirt, to make the look a bit more dressy. Decided to pair it with white sneakers and my beloved Gucci bag, that can fit my sunscreen, sunglasses case and my current read. All I need for a perfect sunny day spent by the Thames.


Фармерската јакна помина долг пат од онаа што ја добивте од вашата мајка додека сеуште бевте во основно училиште, и ако знаете да ја носите правилно, веројатно ќе биди и единствената јакна која што ќе ви треба оваа пролет.

Таа е дефинитивно must за мене за оваа сезона. Можете да ја носите со буквално се. Одлична за пролетното време, ќе ви држи топло без да ве загушува и ќе ја прави секоја ваша комбинација совршена, без многу вложен напор. Можете да ја искомбинирата со вашиот омилен дневен фустан, црни фармерки, и да, можете да ја носите и со вашиот омилен џинс.

Времето во Лондон, последните неколку денови е прекрасно, конечно да уживаме во пролетното време. Така да, за неделна прошетка и ручек се одлучив да го облечам мојата нова oversized фармерска јакна од Shein. Бидејќи времето е топло се одлучив да ја искомбинирам со маица на кратки ракави со пруги и сукња од винил, за да добијам не толку лежерна комбинација. Бели патики и мојата сакана Гучи ташна, која што го собира кремот за сончање, кутијата од моите наочари и книгата што моментално ја читам. Се што ми треба за еден совршен сончев ден поминат покрај Темза.

Jacket: Shein here

T-Shirt: Selected here

Skirt: New Look here

Sneakers: Adidas here

Bag: Gucci here

Sunglasses: Ray Ban here

You Might Also Like