Fashion

Season of Sales

January 13, 2019

January tends to be cold, depressing and always feels like it lasts a lifetime. Going back to work/school after the holidays doesn’t make it any more depressing and doing that in the freezing weather only makes it worse. However, the highlight of January are the huge sales that store do. The perfect time to get your hands on some winter pieces for a lower price

Tom Tailor currently has some amazing sales up to 50% on their winter collection. And the choices for coats, sweaters, and winter accessories they have are amazing. Since it’s still winter, and will probably be fore the next month or so, it’s the perfect opportunity to get yourself a new coat or a cozy sweater.

I am showing you a look I created with items that are currently on sale (even this gorgeous parka jacket). Hurry up while the sales are still running and get some amazing pieces for a great price.


Јануари често знае да е ладен, депресивен и секогаш имаме чувство дека трае цела вечност. Враќањето после празнивите на работа/училиште го прави да биде уште подрепресивен и фактот што време е смрзнувачко не олеснува. Но, она што е позитивно за јануари се големите попусти што ги има по продавниците. Одлично време да купете зимски парчиња по одлична цена.

Том Тејлор моментално има фантастичен попуст до 50% на нивната зимска колекција. Изборот на капути, џемпери и зимски аксесоари е одличен. Бидејќи е сеуште зима, и ладното време ќе го имаме најмалку уште еден месец, сега е времето да се подновите со нов капут или топол џемпер.

Денес ви покажувам комбинација од парчиња кои се моментално на попуст (вклучувајќи ја и оваа парка јакна). Побрзајте додека попустот сеуште трае и земете одлични парчиња по супер цена.

You Might Also Like